Bureau voor coaching
De Meerwaarde
verrassend effectief

Vliet 13, 8032 AP  Zwolle, tel. 06 - 21 570 990, info@de-meerwaarde.nl
Mijn naam is Arie Liebeek, 59 jaar en coach. Ik woon in Zwolle. Na een technische opleiding heb ik NIMA-A en B (marketing diploma's) gehaald en bedrijfseconomie gestudeerd. Ik ben vele jaren als Hoofd Marketing werkzaam geweest in de industrie. Als coach ben ik opgeleid bij de Alba-academie. De Alba-academie is CEDEO erkend en gespecialiseerd in opleidingen voor coaching en leiderschap.

Verder heb ik bestuurservaring in de profit en non-profit sector, kerk en politiek.
Naast het uitzetten van lijnen voor de strategie heb ik collega’s gestimuleerd zich te ontwikkelen, zodat ze een aan-zienlijke meerwaarde hebben voor de organisatie en zichzelf.

Als bestuurder heb ik directeuren gecoacht in het leidinggeven van hun organisatie. Verder heb ik fusies gestimuleerd en begeleid en een belangenvereniging voor huurders vorm gegeven.

En natuurlijk heb ik in al die jaren mezelf ook wel eens bij de hand moeten nemen. Als het in mijn functioneren op het werk of privé niet zo liep als ik graag wilde, heb ik verschillende keren voor de spiegel gestaan en me afgevraagd waar ik nu echt voor wil staan. Dat heeft me veel positiefs opgeleverd.
Al die ervaring wil ik inzetten om als coach mensen in hun functioneren tot verbetering te brengen en leidinggevenden hun competenties te laten ontdekken.

Mijn complete CV kun je opvragen door een mail te sturen aan info@de-meerwaarde.nl.