Bureau voor coaching
De Meerwaarde
verrassend effectief

Vliet 13, 8032 AP  Zwolle, tel. 06 - 21 570 990, info@de-meerwaarde.nl
Wat mensen zeggen met ik eerder heb gewerkt:

Richard, hulpverlener, 37 jaar : "Ik ben erg tevreden over de coaching. Hij geeft me het gevoel dat het oké is wat ik zeg, heeft geen oordeel. Hij benoemt de dingen die ik als negatief zie ook vanuit de positieve kant. Dat ervaar ik als bijzonder."

Kathinka, maatschappelijk werkster, 26 jaar : "Heel goed! Ik kreeg de ruimte om zelf ontdekkingen te doen. Eigenlijk haalt de coach naar boven wat er bij jezelf wel inzit maar er nog niet uitkwam. Ik vond het heel plezierig om zo al doende en pratende te ontdekken waar mijn hart ligt."

Henk, omroepmedewerker, 58 jaar : "Mijn hulpvraag is scherper geworden. Ook zijn de grenzen van die vraag duidelijker geworden over wat ik van zo'n soort cursus wel en niet kan verwachten. Ook werd ik aangemoedigd om meer mogelijkheden te verkennen."

Marcel, manager bedrijfsvoering, 32 jaar : "Hij stelde mij open vragen en durfde confronterende vragen te stellen. Hierdoor ben ik erg tevreden over de coaching. Door dit gesprek zijn een aantal zaken weer op de voorgrond gekomen."